Tram opstelterrein Amsterdam

Sieza

Peridect hekwerkdetectie werd met succes geïnstalleerd in een tram opstelterrein in Amsterdam.  Het systeem heeft zo aan de verwachtingen voldaan, dat de klant na de installatie van Peridect+ nog twee remises heeft voorzien van dit systeem.

Gerelateerde diensten

Sieza Peridect+ voldoet aan de eisen voor een intelligent en nauwkeurig detectiesysteem

De klant, een openbare vervoersmaatschappij in een grote stad, nam contact met ons op om het beveiligingssysteem van een van hun tramremises opnieuw te ontwerpen. Deze specifieke tramremise werd vergroot vanwege een verhoogde capaciteit. Omdat er weinig ruimte was tussen de buitenomheining en de sporen konden we geen actieve infrarooddetectie toepassen. Een van de specifieke eisen in het beveiligingsontwerp van de klant is een tweelaags detectieschil die bestaat uit verschillende methoden en een snelle detectie van indringers. Daarom hebben we gekozen voor detectie op de omheining als eerste laag en laserdetectie als tweede laag. De perimeterdetectie wordt ondersteund door PTZ, vaste en thermische camera's en bediend vanuit een 24/7 controlekamer. 

Vanwege de lengte en de verschillende omstandigheden van de omheiningen rond het depot wilden we een intelligent en nauwkeurig omheindetectiesysteem gebruiken. Daarom kozen we voor Peridect+ om te integreren in de oplossing voor dit depot. Sinds we dit systeem hebben geïnstalleerd, hebben we al orders van deze klant ontvangen om het afrasteringsdetectiesysteem voor twee andere locaties te upgraden."

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een vraag over de beveiliging van uw pand of bent u op zoek naar advies van een expert? Wij bieden oplossingen voor al uw beveiligingsvraagstukken!

Neem contact op
Handige links
Adresgegevens

Markweg 45
2153 PG Nieuw-Vennep