Beveiligings­producten

Spiegels

Wij leveren een groot aantal winkel-, bewaking- en verkeersspiegels. Vervaardigd uit onbreekbare materialen. Zowel voor observatie als industriële toepassingen.

Assortiment

Kijk voor een uitgebreid assortiment op www.winkelspiegel.com. Mocht u een winkelspiegel of ander soort observatiespiegel zoeken die u niet op deze website kunt vinden, neem dan contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Toepassing

Retail, industrie, procesbewaking, gemeentes, gevangenissen en particulieren  

Inspectie­spiegels

Voor de inspectie op verborgen goederen of personen 

Assortiment

Neem contact met ons op voor ons assortiment  in inspectiespiegels, op deze pagina wordt er maar een klein deel getoond.

Zoekspiegel trolly voor contole onder voertuigen met LED verlicht. 

Toepassing

Gevangenissen, militaire terreinen, luchthavens en douane gebieden.

Valsgeld­detectoren

Valsgelddetectoren zijn bij uitstek beveiligingsproducten om vals geld, cheques, creditcards, documenten en dergelijke op echtheid te controleren. Door toepassing van diverse detectietechnieken (MT/IR/MG/2D) wordt vervalsing snel gedetecteerd.

Assortiment

Valsgelddetectoren zijn niet meer weg te denken bij uw kassa of geldverwerking. Naast vals geld detectoren hebben wij ook een compleet assortiment in biljet -en munttelmachines.

Naast de valsgelddetectoren en telmachines voor biljetten hebben wij ook munttelmachines en andere aanverwante producten.
Wij bieden u laatst beschikbare technieken aan op geldverwerkings gebied.

Toepassing

Overal waar met contant geld of andere waarde papieren met echtheidskenmerken wordt gewerkt zijn deze producten van toepassing 

Kluizen

Onze kluizen worden met de meest geavanceerde technieken geproduceerd en zijn gecertificeerd door het ECB-S in Duitsland. Zo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct koopt en dat deze altijd door de verzekeraar wordt geaccepteerd.

Assortiment

Binnen ons kluizen assortiment hebben wij een divers aanbod van inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen, afstortkluizen, wapenkluizen sleutelkluizen en ladekasten.

Na het bespreken van uw wensen bieden wij u de beste oplossing aan. Daarnaast worden de kluizen uit ons assortiment vakkundig door ons geplaatst en verankerd.
Wij gaan geen uitdaging uit de weg!
Ook voor service aan alle merken kluizen kunt u bij ons terrecht.

Toepassing

Onze kluizen worden ingezet in de retail, MKB, automobielbedrijven, gevangenissen en particuliere woningen. 

Geld­beveiliging

Al meer dan 35 jaar hebben wij geldbeveiligingsproducten in ons assortiment, waarbij de Security Cash Box de meest bekende is.
Zoekt u een andere product dat niet op deze pagina wordt weergeven? 
Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder.

Toepassing

De mobiele geldcontainer wordt veelal ingezet bij evenementen, bewakingsdiensten (opbergen sleutels en pasjes) of bij bezorgdiensten.

Toepassing

De Security Cash Box wordt ingezet nabij de kassa, om tijdens de openingsuren de inhoud van de kassa af te romen, zodat een greep in de kassa een beperkte schade heeft. De Security Cashbox is eenvoudig te monteren d.m.v. de bijgeleverde bevestigingsschroeven.

Elektronische sleutel uitgifte

Met een elektronisch sleutel uitgifte systeem heeft u uw sleutelbeheer onder controle.
Zo weet u altijd wie welke sleutel en op welk tijdstip heeft meegenomen.
U kunt met dit systeem standalone werken of in uw huidige toegangscontrolesysteem integreren.

Assortiment

Naast sleutels kunt u ook bijvoorbeeld smartphones of tankkaarten geregistreerd uitgeven. Er is een ruim assortiment in mogelijke variaties.

Dit product wordt o.a. toegepast in de volgende omgevingen

Retail, industrie, VVE beheerders, gemeentes en gevangenissen. 

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op voor een passende offerte.

Certificeringen

Handige links
Adresgegevens

Markweg 45
2153 PG Nieuw-Vennep