X-ray machines

Wij zijn distributeur van Rapiscan Systems, Gilardoni en Videray in Nederland. Rapiscan, Gilardoni en Videray zijn toonaangevende fabrikanten op het gebied van detectie met state of the art producten en oplossingen.

X-Ray apparatuur wordt onder andere toegepast voor het inspecteren van bagage, pakketten en post op verdachte voorwerpen zoals wapens, explosieven en verdovende middelen (contrabande).

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van x-ray machines, maar ook voor tijdelijke inzet (verhuur), service en onderhoud.

Uitvoeringen

Door de verschillende tunnelmaten zijn de x-ray machines breed inzetbaar. Van eenvoudige handbaggage tot  pallets met een hoogte van 204cm.

ARGO 640
Toepassingen

Toepassingsgebieden zijn luchthavens, gevangenissen, passagiersterminals, gerechtsgebouwen, banken, militaire installaties en tijdelijke evenementen.

Seceurtronics past X-ray apparatuur veelal toe in combinatie met metaaldetectiepoorten.

Afhankelijk van het toepassingsgebied is de X-ray apparatuur voorzien van een 160 kV of 200 kV X-ray tube om maximale penetratie te realiseren.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op voor een passende offerte.

Wat kunnen we betekenen?

Heeft u een vraag over de beveiliging van uw pand of bent u op zoek naar advies van een expert? Wij bieden oplossingen voor al uw beveiligingsvraagstukken!

Certificeringen

Handige links
Adresgegevens

Markweg 45
2153 PG Nieuw-Vennep