Inbraak­detectie

Wij zijn een gecertificeerd BORG technisch beveiligingsbedrijf. Seceurtronics levert, installeert, implementeert en onderhoud  al meer dan 35 jaar elektronische inbraakdetectiesystemen voor haar relaties.
Relaties van Seceurtronics Security Systems bevinden zich in de (semi-)overheid, multinationals, mkb-bedrijven, retail en particulieren.

Innovatief

De systemen die wij installeren zijn innovatief en vooruitstrevend en zorgen er vooral voor dat de gebruiker met een minimale inspanning maximaal beveiligd is.

Onze systemen zijn volledig modulair en kunnen met uw wensen en behoeften meegroeien; alle hedendaagse opties horen tot de mogelijkheden.

Offerte traject

In het offerte traject, voor het maken van uw beveiligingsplan, worden al uw risico's en wensen besproken.
Na deze uitgebreide inventarisatie ontvangt u een offerte op maat; zo bent u nooit over- of onderbeveiligd.

Focus op vooruitstrevende oplossingen

Wij zijn een technisch beveiligingsbedrijf met toegevoegde waarde. Wij leveren systemen aan onze relaties, waarbij integratie en efficiency van doorslaggevend belang zijn.

Hiertoe is de organisatie van Seceurtronics Security Systems gefocust op oplossingen die vooruitstrevend zijn. Wij verbeteren ons voortdurend ten dienste van onze relaties.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op voor een passende offerte.

Wat kunnen we betekenen?

Heeft u een vraag over de beveiliging van uw pand of bent u op zoek naar advies van een expert? Wij bieden oplossingen voor al uw beveiligingsvraagstukken!

Certificeringen

Handige links
Adresgegevens

Markweg 45
2153 PG Nieuw-Vennep