Toegangscontrole

Hoe zorgt u ervoor dat uw gebouwen en terreinen zijn beveiligd en uw medewerkers en bezoekers zich veilig voelen? Seceurtronics biedt u diverse beveiligingsoplossingen; van uitsluitend toegangscontrole tot een combinatie van allerlei technologische oplossingen die samenkomen op een dashboard (software platform).

Bewust veilig

Het beheren van toegang tot gebouwen wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om een eenvoudige opslagruimte, een multi-tenant kantoorgebouw of een overheidsgebouw, het is belangrijk om te weten wie, waar en wanneer aanwezig is. Voor al deze beveiligingsbehoeftes zijn verschillende oplossingen die allen samenkomen in het geïntegreerde beveiligingsmanagementsysteem van Seceurtronics. 

Seceurtronics ontwerpt, levert, installeert en onderhoud toegangscontrolesystemen afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Van eenvoudige tot zeer complexe geïntegreerde systemen.                                                                          

Toepassingen

Op zoek naar een passende oplossing voor uw toegangscontrole? Neem contact op met de specialisten van Seceurtronics. Wij adviseren u over de mogelijkheden; toe te passen kaarttechniek (Mifare®/Desfire), biometrische toepassingen, toegangscontroletechniek, integraties met andere systemen en/of software applicaties.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op voor een passende offerte.

Wat kunnen we betekenen?

Heeft u een vraag over de beveiliging van uw pand of bent u op zoek naar advies van een expert? Wij bieden oplossingen voor al uw beveiligingsvraagstukken!

Certificeringen

Handige links
Adresgegevens

Markweg 45
2153 PG Nieuw-Vennep