toegangscontrole

Seceurtronics Security Systems installeert en implementeert systemen die volledig zijn gebaseerd op intelligente toegangscontrole met bezoekers- en aanwezigheidsregistratie. Wat betreft de software sluiten de systemen aan op bestaande infrastructuren. Optimale integratie met bijvoorbeeld uw inbraak- en brandmeldcentrale en videoapparatuur is mogelijk. Bovendien verschaffen onze systemen u complete managementinformatie.

Seceurtronics biedt up-to-date oplossingen, voor nu en de toekomst. Dankzij de modulaire opbouw van al onze systemen is de aanschaf van een toegangscontrole systeem van Seceurtronics een verantwoorde investering, ongeacht de omvang en dynamiek van uw organisatie. De hardware componenten van onze 'kleinere' systemen zijn ook toepasbaar in onze grote systemen. Zo maken we onze stelregel waar: "systeemuitbreiding zonder investeringsverlies


Technieken

Dankzij de gebruikersvriendelijke interfaces zijn onze systemen zeer toegankelijk. Onze systemen kunnen worden opgenomen in een bestaand PC-netwerk (TCP/IP protocol). Systeemgebruikers kunnen dan vanuit verschillende lokaties toegang tot de software krijgen.

De toegangscontrole systemen van Seceurtronics worden uitgerust met de nieuwste technische toepassingen, zoals de gepersonaliseerde proximitycard en de chip- en smartcard (bijvoorbeeld de Mifare of DESFire card). Met name de Mifare pas is uiterst veelzijdig en kan meerdere functies vervullen (toegang tot gebouw en parkeerterrein, tijdregistratie, afrekenen, bijvoorbeeld bij kantine en kopieerautomaat)  

Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Seceurtronics. Deze website zal in de komende periode verder worden uitgebreid, tot die tijd zal deze website een beperkte functionaliteit hebben.