Over ons

Seceurtronics

Seceurtronics is leverancier van innovatieve beveiligingsproducten- en systemen. Sinds 1985 werken wij als familiebedrijf aan de beveiliging voor bedrijven en particulieren. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze flexibiliteit, slagkracht, verantwoordelijkheid en integriteit. Maar bovenal onderscheiden wij ons door onze expertise en de kwaliteit die we leveren én installeren.

Waar wij voor staan

Met een uitgebreid productportfolio en specialistische kennis adviseren wij hoe uw beveiligingsbehoefte het beste ingevuld kan worden. Neem contact met ons op en ervaar wat Seceurtronics voor uw kan betekenen.

Wat wij doen

Wat wij doen gaat twee kanten op: wij installeren beveiligingssystemen. Dat is altijd een kwestie van maatwerk. Wij adviseren en begeleiden u van het begin tot het einde van het project. Anderzijds kunt u bij ons terecht voor tal van beveiligingsproducten. In beide gevallen is onze expertise de toegevoegde waarde.

Werkgebied

Wij bieden landelijke service, installatie en onderhoud aan onze systemen.
Dit doen wij 24/7, 365 dagen per jaar. 

Optimale veiligheid

Wat het meest waardevol is het best beschermen.

Altijd in controle

Door instructie over functioneel gebruik en onderhoud.

Hulp bij storing

Wanneer u ons nodig heeft. Waar u wilt. Altijd.

Altijd bereikbaar

Wij zijn innovatief. We vinden het belangrijk onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Daarom bieden wij ondersteuning aan via Whatsapp: snel contact met één van onze medewerkers contact hebben op het moment dat het u uitkomt! U kunt vragen stellen over onderhoud, storing of service. Uiteraard is onze servicedesk ook te bereiken, via telefoon en e-mail. Via WhatsApp zijn wij op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 06 40 05 06 06. Op dit nummer zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar via 0252-750400.

Wat kunnen we beveiligen?

Heeft u een vraag over de beveiliging van uw pand of bent u op zoek naar advies van een expert? Wij bieden oplossingen voor al uw beveiligingsvraagstukken!

Certificeringen

Handige links
Adresgegevens

Markweg 45
2153 PG Nieuw-Vennep